Aanbieding!

Xanax Retard 2 mg

75.00

Categorie:

Beschrijving

Xanax retard

Xanax behoort tot een groep geneesmiddelen die benzodiazepine derivaten worden genoemd. Het wordt voorgeschreven aan mensen die lijden aan angst of paniekstoornissen. Xanax Retard wordt alleen voorgeschreven als de symptomen ernstig zijn. Het wordt gebruikt bij de behandeling van ziekelijke angst en spanning wanneer deze ernstig zijn of mensen in hoge mate in hun handelen beperken.
Kopen van Xanax
Xanax mag in extreme gevallen alleen door een arts worden voorgeschreven. Toch zijn er online apotheken waar

xanax retard kopen

mogelijk is. Het werkzame bestanddeel van Xanax 0,25 is alprazolam en moet via de mond worden ingenomen. Een verpakking bevat 30 witte tabletten. In sommige apotheken kun je gewoon xanax retard 2 mg kopen. Als je deze medicijn koopt zonder recept van de dokter zorg ervoor dat je het koopt bij een betrouwbare apotheek. Let erop dat de medicijn zich in de originele verpakking bevindt met de originele bijsluiter. Online je medicijnen kopen kan met en zonder recept. Je hoeft je huis niet uit als je ernstig ziek bent en de medicijnen worden ook geleverd voor jou. De kans op verslaving is zoals bij de meeste Benzodiazepinen groot. Bouw daarom altijd geleidelijk af in overleg met je arts. Personen die last hebben van een onrustig gevoel, paniekaanvallen of sociale fobie gebruiken meestal dit medicijn.
Gebruik van Xanax

Xanax bevat alprazolam

als werkzaam bestanddeel.

Alprazolam

behoort tot de groep van benzodiazepinen die worden gebruikt om angst en onrust te verminderen. Op die manier kalmeer je. Het heeft een rustgevende en spierverslappende werking. Xanax wordt gebruikt bij de behandeling van ziekelijke angst en spanning wanneer deze ernstig zijn. Wanneer je het medicijn hebt ingenomen moet je makkelijk je bed kunnen bereiken. Doe dus geen klusjes meer. Het kan voorkomen dat het effect van Xanax na enkele weken minder wordt. Ga dus niet zelf meer innemen dan is voorgeschreven, maar bespreek dit eerst met je arts. Je kunt er anders verslaafd aan raken. Heb je na enkele weken het medicijn niet meer nodig dan moet je niet in een keer stoppen.
Plotselinge stopzetting kan zorgen voor ontwenningsverschijnselen. Deze verschijnselen kunnen verschillen van een licht somber gevoel en slapeloosheid tot ernstige stoornissen die bestaan uit krampen of overgeven. Het is aan te bevelen de dosis Xanax in kleine stapjes te verlagen en niet in een keer met de behandeling te stoppen. Geleidelijk aan moet je steeds minder tabletten innemen totdat je volledig kunt stoppen. Xanax werkt rustgevend, spierontspannend en beïnvloedt de overdracht van elektrische prikkels in de hersenen. Artsen schrijven het voor bij angstgevoelens en gespannenheid en paniekstoornissen. Je mag het niet te vaak gebruiken anders raakt je lichaam eraan gewend en zal de werking afnemen. Het medicijn kalmeert je en maakt je rustig. Als je het inneemt zorg ervoor dat je thuis bent.
Wat is een paniekaanval?
Een paniekaanval kun je omschrijven als een plotselinge angst. Het komt als het ware uit niets. Dit kan enkele minuten duren tot een half uur. Je kunt een paniekaanval onder andere herkennen aan plotselinge ademnood, zware hartkloppingen en hevige transpiratie. Mensen die vaak last hiervan hebben krijgen Xanax voorgeschreven. Het medicijn maakt ze kalm en brengt ze ook tot rust.