Dosering Oxazepam

Oxazepam wordt geleverd in de vorm van tabletten. Het is het beste om deze tabletten met veel water (een half kopje) in te nemen. Gebruik oxazepam altijd precies zoals voorgeschreven door uw arts of apotheker. Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op. De arts bepaalt de dosis oxazepam. De dosering is afhankelijk van de te behandelen klacht. Over het algemeen geven de volgende doseringen voldoende resultaat.

Slapeloosheid

Voor volwassenen is de dosis 10 tot maximaal 50 mg. Bij ouderen en pati├źnten met lever- en nierdisfunctie is dit de helft. Begin altijd met de laagst mogelijke dosis. Neem de tablet minimaal een uur voor het slapengaan in. Soms gaat oxazepam niet weg na acht uur slaap. Je zult ’s ochtends nog een beetje slaperig zijn. De behandelingsduur van slapeloosheid varieert van enkele dagen tot twee weken, met een maximum van vier weken. Dit omvat langzame dosisverlaging (dosisverlaging). Langdurig gebruik kan gewenning veroorzaken.

Vergeten de dosering oxazepam in te nemen?

Als u bent vergeten een dosering oxazepam in te nemen, neem dan geen dubbele dosis. Als u een dosis bent vergeten, bewaar dan tot de volgende.

Dosis vergeten tijdens slapeloosheid

Sla de gemiste dosis over. Als u niet in slaap valt of vroeg opstaat, neem deze dosis dan toch. Onthoud dat deze dosis lang zal duren. Als u minder dan 7 uur slaapt, kunt u overdag moeilijk wakker worden en niet reageren.

Een dosis vergeten bij angst of stress

Neem de vergeten dosis in, tenzij u de volgende tablet binnen drie uur moet innemen. Als er minder dan drie uur zijn verstreken, hoeft u de vergeten tablet niet meer in te nemen.

Een dosis vergeten tijdens alcoholontwenning

Gezien de korte duur van de behandeling is het bijzonder belangrijk om het medicijn consequent te gebruiken. Gebruikt u het middel vier keer per dag en duurt het meer dan anderhalf uur voordat u de volgende dosis inneemt?

Oxazepam kopen

Lorazepam kopen

Zolpidem kopen

Zopiclon kopen

Diazepam kopen

Temazepam kopen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate ┬╗